• Pris DKK 3.880,- pr person

  Stemningsfuld juletur

Kalender
Fortsæt

Brug for hjælp? Du er velkommen til at kontakte os på  +298 350 520 eller email: info@greengate.fo

Stemningsfuld Juletur

Måske havde du ikke lige forestillet dig Færøerne som din jule-destination i år, men hvorfor ikke prøve noget nyt og anderledes. Tórshavns små hyggelige gader danner rammen om en fantastisk juletur med mulighed for køb af lokale souvenirs, store gourmet oplevelser samt en julestemning ud over det sædvanlige.

Færøerne ligger kun 2 timer med fly fra København.        

Afrejse fra København:     

 • RC 453 01DEC  CPHFAE 1225 1340 
 • RC 456 04DEC  FAECPH 1435 1740

Program:

Fredag 1 december:  Ankomst til Færøerne.
Afrejse fra København. Efter en knapt to timers flytur med Atlantic Airways, lander I på Færøerne. Fra lufthavnen er der 40 minutters kørsel til Hotel Hafnia www.hafnia.fo som ligger midt centrum i hovedstaden Tórshavn. Check in tidlig eftermiddag.

Oplev på egen hånd den hyggelige atmosfære lige uden for hotellet. Vi anbefaler en gåtur i den gamle bydel, Á Reyni og Tinganes. Se de gamle julepyntede huse og nyd den hyggelige atmosfære. Fortsæt gennem gågaden, hvor der blandt andet står juleboder, det smukke juletræ og kom i stemning med juledufte fra kager og brændte mandler. Vi anbefaler et besøg i turistkontoret, for at få en oversigt over weekend arrangementer  i Tórshavn.  

Vi anbefaler middag på en af restauranterne i byen. Der findes et godt og varieret udbud af restauranter og vi kan f.eks. anbefale fiskerestauranten Barbara, eller restauranten Áarstova, som er kendt for at servere byens bedste lammekød. Forudbestilling af bord anbefales. Prøv også en af caféerne eller den nyåbnede  Mikkeler ølstue.

Lørdag 2 december: Shopping og julehygge i Tórshavn – tilkøb julekonsert i Nordens Hus kl. 1500
Efter morgenmaden er det tid til at gå på opdagelse. For enden af lystbådehavnen ligger den spændende butik Østrøm, hvor man blandt andet kan se og købe moderne færøsk kunst og kunsthåndværk. Lige ved siden af ligger Steinprent, som er Færøernes Grafiske Værksted. Andre spændende butikker der ligger i byen er f. eks. Tutl, der sælger færøsk musik, pop-up og special butikkerne Staðið, Soulmade og Silvursnið. Kig også nærmere på lækre færøske designede uldvarer hos Guðrun og Guðrun. På turen kommer man forbi den hyggelige gamle boghandel, som absolut er et besøg værd.

Når sulten melder sig, kan vi varmt anbefale frokost på den trendy sushi restaurant ETIKA, eller Kaffehúsið nede ved bådehavnen, som også har et stort udvalg af julegaver. Hvis I har brug for et pusterum fra shoppingen, kan vi foreslå at besøge Nordens Hus, som er et nordisk kulturhus og kunstmuseet, som rummer et bredt udvalg af færøsk kunst.

Muligt med tilkøb til julekonsert med det færøske symfoniorkester i Nordens Hus kl. 1500 www.nlh.fo må forudbestilles for at garantere plads.

Om aftenen vil der være flot julebuffet på Hotel Hafnia kl. 1800.  

Søndag 3 december: Julehygge i Tórshavn – eller tilkøb af udflugt til Nordøerne & Strømø 0900-1600
Nyd en afslappet dag i Tórshavn. Vi anbefaler at se på arrangementerne f.eks. i Nordens Hus, hvor der afholdes julekonsert om eftermiddagen, pris DKK 100. Der anbefales at købe billetter med det samme om man ønsker denne oplevelse.

Muligt med tilkøb af heldagsudflugt til Nordøerne & Strømø 0900-1600

Turen går til den idylliske bygd Saksun omringet af fantastisk natur, nyd en kort gåtur i området, før vi fortsætter til Nordøerne via den undersøiske tunnel hvor man kan opleve lyskunst efter den lokale kunstner Tróndur Patursson, besøg i Viðareiði en anden perle med flot og dramatisk natur. På returen til Tórshavn har vi en afstikker til bygden Tjørnuvik, med den flotteste udsigt til de kendte stenformationer Kæmpen og Kællingen. Inkl. Bus/guide og lunch. DKK 1100

Mandag 4 december: Afrejse fra Færøerne
Formiddagen er der tid på egen hånd før afrejse med shuttle kl. 1230 fra hotellet til lufthavnen.

 

Hotelovernatning | Pris

 • DKK 3.880,- pr person

Prisen inkluderer:

 • Fly med flyskatter
 • 3 nætter på Hotel Hafnia med morgenmad
 • Jule buffet på Hotel Hafnia 2 december kl. 1800 eksklusiv drikkevarer

 

Tilkøb:

 • Shuttle tur/retur lufthavnen og hotel pris per person DKK 400
 • Tilkøb af udflugt 3 december pris per person DKK 1002
 • Julekonsert 2 december pris DKK 100
 • Middage 1 og 3 december
 • Lejebil

Læs mere om vores andre rejser her 


Læs mere